Alıntı:
hamahnamut Nickli Üyeden Alıntı
Ben ne hocalara gittim , ne cok uğraştım, yakılacak , suya islanacak kağıtlar, taşınacak, kapıya & perdeye asilacak kagitlar , icinde ne var ne yok bilmiyorum tabi de 41 i birak , 141 gunde bile tutmayanini gordum&görüyorum.Niye olmuyor, yeterince ehil kişilere mi ulaşamadım, niye böyle oldu bilmiyorum ama sonunda oldu diyeceğim gunler yakındır inşallah.Ben inanıyorum.Allahim benimle beraber, burda olmak bile tesadüf değil 🙏
|
Sende aynı benim gibisin 20 sene de ben uğraştım bu forum sitesine 10 yıl önce uğradım ilk kez sonra bişey beni uzaklaştırdı ve şimdi yine buradayım şunu anladım mesele çalışıp çalışmaması değil mesele inanmak inanarak yaptığın herşey yoluna giriyor bazıları imtahan bazıları yaşanması gerekenler diyelim sonunda ulaşacağın menzile yönleniyorsun içinde varsa etrafına bi bak diğer insanlara kaç kişi senin benim gibi buralarda çare arıyor peki ya diğerleri
? ne olduğundan bi haber yaşayıp gidiyorlar tutturan tutturuyor tutturamayan hayat deyip öle yaşamaya devam ediyor ben yıllardır onlar gibiydim sonra hiç tanımadığım hiç görmediğim biri bana neden çabalıyorsun düşün ve inanmayı dene dedi sonrada kayboldu son iki senedir içimdeki o sesin peşinden gidiyorum hayatım görünür şekilde düzelmeye başladı çok şükür ve karşıma öyle olaylar geliyorki (aslında hep geliyormuş) anlatamam düşünmeye ve inanmaya başlayınca görmeye başlıyorsun emin ol hepsi gözünün önünde tek yapman gereken şey olanları kabul etmen ve her ne olursa olsun geride bırakarak önüne bakman ve Allaha güvenip dua etmen Cümlemize Allah selamet versin teşekkürler...
Bir Garip yolcu olduk dünyada
Görmeden yaşadık yıllarca...