Alıntı:
sorunxx Nickli Üyeden Alıntı
bazı vefklerde yaptığım araştırmalara göre bilerek yanlış yazılıyor vefkin mantığını anlayıp nasıl olduğunu çözdükten sonra harflerin ve sayıların neler ifade ettiğini çözüyorsun ben bu işin erbabı değilim ama anladığım kadarıyla size ufak bir ip ucu vermek isterim kainat matematik üzerine var olmuş öyle muhteşem bir sistem ki matematik yönünden düşününce her şey ayan beyan önünüze dökülüyor sonra vefkin yanlış yazılıp yazılmadığını anlıyorsun kuranı zaten yanlış yazamazlar bedeli ağır olur yaptıkları sadece sayıları ufak tefek değiştirmek oda kötü niyetli olan kişilerin eline geçmesine karşın engel olsun diye sanırım
|
Eksik yazıldığı yada yerlerini değiştirmek değil söylemek istediğim her iki vefkte birbirinden farklı bir çok insan gördüm biri ebced hesabini yapıyor derdi şeklinde diğeri yapıyor Farkli yani demek istediğim hangisi doğru hangisi yanlış bir vefki yazdım olacak diye birşey yok gününe saatine görevlilerine kar bulmak lazım zikredilmesi gereken okuması dahi bulunr hesap edilir öyle davam edilir buda aşağı yukarı 1 haftayı bulur hesaplaması bir vefki hakkıyla yapayım dersen belki 40 günü aşar tamamlamasi ilmin ehli olan zaten pat diye sana bu vefk bu işlem olur demez istiharesini yapar öyle yola katılır 40 gün sonra bu işlem senin için uygundur dünü dahi gördüm saygilarimla abim🙂