Alıntı:
Yalin Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamızın dediği gibi.
Benimde babama çok kırgınlıklarım vardı 1 sene boyunca hiç arayıp sormadım annem vefat ettikten sonra bazı olaylardan dolayı. Ama haklı olduğum halde hakkımı helal ettim ve bu yaz kendisi ile görüşmek istemediğim halde sırf Allah rızası ve korkusu için gittim konuştum. Manevi olarak çok daha rahatım şuan hiç değilse üstüme düşeni yaptım Allah CC rızası için. Bazen istemesende yapman gerekiyor.
|
Ben de Allah'a aylardır hattâ daha uzun zamandır hep "Allah'ım memurluğu nasip edersen senin rızan için annemi babamı ziyaret edip ellerini öpeceğim." dedim. Can güvenliğim nedeniyle yaşadığım yeri bilmiyorlar. En son 4 buçuk yıl önce eve gittiğimde kavga ettim babamla. Birkaç ay sonrasında annem "gel beni de al şehirdeki eve gidelim kalalım" dedi. Gittiğimde ise "birkaç gün burada kal, evi süpürmeden gidemem, yemek yapmadan gidemem" diye bahaneler buldu. Ben de çıktım kendi evime döndüm. Dönüşte kaza yaptım. Babam duyunca "kendi gebermemiş mi" demiş. O tarihten beri de görmedim. Arada bir gizli bumaradan annemi arıyorum. Hep babamı şikayet ediyor.
Ben her şeye rağmen Allah rızası için gidecektim onlara.