Alıntı:
niif Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar. Şuan 23 yaşındayım. Çocukluğumdan itibaren arada cinlerle ilgili olaylar yaşadığım oluyor. Herhangi bir musallat veya uzun süre değil bir kaç gün olacak şekilde yaşarım bu durumu. Hatta çocukken ne zaman onlar hakkında konuşup araştırma yapsam o gece mutlaka bir şeyler yaşardım. O zamanlar korkardım ve çaresiz kalırdım ama artık o kadar da etkilenmiyorum.
Çocukken ilk olarak 7 8 yaşımda bu tarz bir olay yaşadığımı hatırlıyorum. Çocukken uyurken karanlıktan korkardım. O yüzden kapı her zaman bir miktar aralık dururdu ve salonda gece lambası yanardı. Odam loş olurdu tamamen aydınlık veya karanlık diyemeyeceğim bir ışık miktarı aydınlatırdı. Bir gece aniden uyandım kapının aralığından baktım direk refleks olarak salonun duvarlarında pençe yarıklarına benzer izler gördüğümü hatırlıyorum. Sadece pençe izleri değil aynı zamanda Allah'ın 99 isminden bazılarını gördüğümü hatırlıyorum. Daha sonra salonun ortasından siyah bir kedi geçti. Bizim evimizde kedimiz yok hiç de olmadı. Allah'ın isimlerini gördüğümü düşünme sebebim ise Odamdaki dolabın üzerinde ayna vardı ve aynanın üzerinde Allah'ın 99 isminin yazılı olduğu bir kağıt dururdu. Ergenliğe girene kadar aynı kağıt durmaya devam etti odamda.
Yine aynı evde yaşadığım bir olaysa gece rastgele müzik sesleri duymamdı. Gece bir anda uyanıp piano sesi duydum. Yaşadığım binada kimsenin pianosu veya gecenin o saatinde bu tarz sesli bir şekilde uyandıracak kadar bir video açacağını hiç sanmıyorum. Daha sonra topa benzer bir gölge ayağımın içinden geçti. Ayağım bir anda buz kesmiş gibi oldu. Ama aşırı korkmama sebep olmadı. Dua okuyup yatmaya devam etmiştim. Sabah uyandığımda benimle aynı odada yatan kardeşime piano sesini duyduğunu sorduğumda duymadığını söyledi.
|
Hizbul nebevî oku devam ederse bakım yaptır