Alıntı:
BOSS53 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleyküm
Bir konuda yardım istiyorum.
Lise 1 den beri gece titreme şeklinde rahatsızlığım var. Bilinç açık arkadan birileri tutuyor bileğimden. Belli hocalara gittim. Son 10 yıldır çok olmuyor. Olduğunda ayetel kürsi felak nas okuyunca kısa süre sonra bitiyor. Bazen günlük yüksek miktarda 101 veya 313 ayetel kürsi okurum. Yatarken hem çocuklarıma hemde kendime 7 ayetel kürsi Felak nas fatiha İhlas amenerresulu okurum.
Geçenlerde yatmadan önce 313 Kevser okudum. Hacet namazı kılıp 80 inşirah 8 fatiha ve 16641 Ya Latif zikrini çektim duamı yapıp yattım.
İlginç şekilde uyuduktan sonra yine aynı şekilde gece uyandırdılar. Elektriklenme titreme şeklinde . Okuyunca hemen gidiyorlar.
Bu şekilde idare ediyorum. Ama varsa kesin bir çaresi Allah rızası için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu şekilde olması ve okumalarım olmasına rağmen gitmemeleri ruhsatlı olmalarından mı kaynaklanıyor? Bu ruhsatın sebebi nedir? Bundan nasıl kurtulurum?
|
Abi birincisi yüksek miktarda okuma çünkü ilgilerini çeker ve ya latif ismi ruhanılerı çok çeken bir zikirdir ruhsatın sebebi bakımda belli olur @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya yaz şikayetçiysen bu durumdan