Alıntı:
Ermanhan Nickli Üyeden Alıntı
Günde 42 bin cabbar ismi he o zikiri çekecek vakti nasıl buldun ehli insan çok zikir çekince ilaki musallat kapacaksın diye bir şey yok ağır gele bilir çektiğin sayı ve bunun sonucunda türlü türlü manevi hastalıklar kaparsın en azından bende öyle oldu sende olmadıysa ne mutlu sana ne kadar ehli bir ilim sahibiymişsin mürşid noktası mürşid yol gösterendir ne kadar zikir çekeceğini gösterir seni analiz ederek ne tür bir günahının ağır bastığını anlayıp ona göre sana reçete verir senin aklındaki şüpheleri kaldırır sana Kur'an kerimdeki ayetlerin hangi manada indirildiğini açıklamaya çalışır hangi durumda hangi ayetin okunması gerektiğini öğretir ebced hesabını öğretir ve seni gözlemlemesinden sonra Havaş ilmine uygunsan Havaş ilmini öğretir kardeşim sen mürşidlere inanmıyorsan yol göstericilerede inanmıyorsun demektir çünkü mürşid rehperlik eder
|
dostum açtığın konulara baktım bişey olmadı demişsin ama çokcada şey anlatmışsın olağan üstü bak bi şeyi öğrenmeye çalışmak başka bir şeyi savunmak ondan kopamamak başka bana sorarsan sen kendini kapatmışsın bildiğini okuyorsun bence biraz değişik fikirlere anlatılan şeylere verilen akıllara da açık ol allah cümlemizi korusun