Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Zahiri ilimde hangi kitapta falanca ayeti şu kadar okuyun şu kadar esma zikri çekin 40 gün en az riyazat yapın denmiş bir tarif edermisin? Ben bilmiyorum da..
Allah CC.çokca anın denmiş fakat bu dediğim yola çıkmıyor namazdaki Allahu Ekber de anmaktır secdeye kapanmakta anmaktır değilmi?
Benim bu saydıklarım havasta yani batini ilimde var ve bu yol anahtar sayılarda şifreyi girene kapılar açar ve ilmin arkan yoksa gelenler dost canlısı değiller, gelende kolay kolay gitmek istemez..
|
Konumuz bu değil konumuz çokça ayet zikretmenin insana sıkıntı verip vermeyeceği konusu. 313 ayetelkürsi okuyan birisinin o kapıların açılmayacağını sizde biliyorsunuz. Okuyan kişi hangi saatte okumuş? Hangi tütsüyü yakmış? Kendi ebcediyle ayetin ebcedini toplayıp hayr için kullanacaksa 41 çıkarmış mı veya şer için kullanacaksa 319 çıkarıp kelimeyi bulup zikretmiş mi? Vefkini yazmış mı? Erkek vefk mi dişi vefk mi olduğunu devri felak sorunu çıktıysa onu çözebilmiş mi? Azimeti oluşturup her 11 defada veya 21 defada 1 defa azimeti okumuş mu? Yıldız saatini düzgün bir şekilde hesaplamış mı? Bu soruların bir tanesi bile hayır cevabını veriyorsa o kapılar açılmıyor hiç kimseye emin olun
En önemlisi de 5 vakit namaz kılıyor mu? Elbiseleri temiz mi? Zikrederken tespih kullanmış mı? Mekan temiz mi? Zikre başlamadan önce mekandaki cinleri kovup zikirden sonra tekrar çağırmış mıdır?