Alıntı:
klcarx Nickli Üyeden Alıntı
2 hafta önce katıldım. Ama 5 dk kadar sonra uyuyakaldım. Sadece sağ yanakta seğirme oldu, onu hatırlıyorum.
Bu hafta da katıldım. Ama maalesef 30 dk sonra aile içi nedenlerle yataktan kalkmak zorunda kaldım.
Şimdi sormak istedğim şu; Celcelutiye hocamız "ister toplu taşımada,ister misafirlikte,ister iş yaparken olun fark etmez.." yazmış ya ilk mesaja, bu nasıl oluyor? yani hem günlük hayata devam edip, hem kendimizi ölü gibi düşünmek mümkün mü? demek istediğim, yataktan kalkmış olsam da, bu işlem devam ediyor mu yani? teşekkürler.
|
Bizim seans yaptığımız saatte niyet edip uzandiysaniz 5 dk sonra uyuya kalsanızda kalmasanizda farketmez seansa katılmış olursunuz..✨️ Yüzünüzün seğirmesi ya da uyumuş olmanız ya da her ne yaşadı iseniz ihtiyacınız olan neyse o olmuştur, bizim seans yaptığımız bi kardeş her seansta istisnasız uyuyor en uyumamasi gereken zamanda dahi, ama biz bunun sebebinin peşine düşmüyoruz 'ihtiyaci olan oluyor' diyoruz akışa bırakıyoruz kendimizi hep söylüyoruz aslında yine tekrar edelim 'neye ihtiyacınız var biz bilmeyiz rabbimiz bilir '
Seansı hissetmek keşfetmek istiyorsanız nedir ne değildir sizde nasıl etkiler oluyor gözlemlemek istiyorsanız Niyetinizi ettikten sonra uzanın diyor abimiz, imkanınız elvermiyorsa Niyetinizi edin seans saatinde yine seansa katılmış olursunuz Allahin izni ile inşallah ✨️günlük hayata devam edip kendimizi ölü gibi bırakma işine gelirsek yaptıkça, tecrübe ettikçe alışıyoruz, bilinci oraya kanalize edince enerjiyi gönderen de enerjiyi alanda birbirini biliyor
istifadeniz daim ve kalıcı olsun inşallah
Alıntı:
niif Nickli Üyeden Alıntı
Hala devam ediyor mu hocam? Bende katılmak isterim.
|
Evet seanslarimiz elhamdülillah aralıksız devam ediyor..✨️