Alıntı:
Hersyguzelolsun Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar
Ben yaklaşık 2 senedir iş arıyorum. Ancak bir türlü bulamadım. İş görüşmesine çağırılıyorum her şey güzel gidiyor. Tamam diyorum bu iş olacak yine olmuyor. Araya tanıdıkların bile girdiği işler oluyor. Kesin konuşuluyor ama yok yok yok. Elimden geldiğince ibadetlerimi eksiksiz yapmaya çalışıyorum. Burada gördüğüm iş bulmak için olan duaların çoğunu okuyorum. Yetmiyor gece namaza kalkıyorum. Etrafımdaki insanlardan dua istiyorum, sadaka veriyorum, benim için gece namazlarına kalkanlar bile oldu. Ya bir tanecik hareket olmaz mı? Çok yoruldum. Bir de maddi sıkıntılar yetmiyor gibi sürekli aksilikler çıkıyor önüme. Mesela bi ortamda biri çantan güzelmiş dese çantam kopuyor. Arabadan konu açılsa araba bozuluyor. Koltuğumu beğenen misafirim oldu inanır mısınız koltuğum yırtıldı yaa. Artık çok üzülüyorum ne oluyor bana diye. Zaten ruh halim allak bullak oldu. Lütfen yardımcı olur musunuz
|
Ağırlık olarak nazar olduğunu düşünüyorum. İşle alakalı konulardaki sıkıntının farklı sebepler olabileceği kanaatindeyim. Herhangi birşey için okuma filan yaptın mı hiç