Alıntı:
heroman100 Nickli Üyeden Alıntı
Aslında çoktan uzun bir süre geçti bile ve söylediğiniz gibi hayat kalitesini inanılmaz derecede düşürüyor. Evlilik düşündüğüm insandan tek damla gözyaşı dökmeden ayrılmama sebep oldu bu meret. Sokaktaki kedi köpeğe bile sevgi gösteremez oldum maalesef. Arada bir titreme veren Zikirler ve ibadetlerde olmasa öldüğümü falan düşünücem. Allaha şükür etki ediyorlar.Yine de insanın başını sardiysa bir musibet tek suçlusu kendisidir. En azından bizim gibi insanlar için bu durum böyle. Muhakkak bir yerde Hak tealanın yasaklarını aşmışızdır. Allah hepimizi affetsin ve şifa versin. Vesile olanlardan da Allah razı olsun. Ayrıca mesajın için teşekkür ederim durumun ciddiyetini daha iyi kavramamı sağladı. Eve gittiğim zaman ilk işim 50 mesajı tamamlamak olucak. Böylece de ufaktan başlamış olalım
|
bazı şeyler kaderdir. sizden de ötedir. o kapıyı açmanız bile. mesela soyunuzdan gelen bir durumun tahsilatı size vurmuştur, ya da başkasına gelecek bela zayıf bir anınızda size aktarılmıştır. kim bilir, şifa aramaya bakın. Sebebini de sonucunu da Allah bilir.
. bu tarz şüphelerde beklemeden gerekeni yapmak gerekiyor. bunu çekmiş bir insan olarak söylüyorum. şu an aklınız başınızda, ibadet edebiliyorsunuz, Allah'a güveniyorsunuz. ama ya iş tahminizden büyükse ve ilerlerse? ya hislerinizde veya rüyalarınızda aldatılırsanız? ya bundan bilmem kaç süre sonra yeterrrr derseniz? o zaman maddi ve manevi kayba yanarsınız. Burası güzel ,ilgileniyorlar da anladığım kadarıyla. kıymetini bilmek lazım. başınıza gelenden daha fazlasını da gelebilir. kurtuldum zannedersiniz, tam hayatınızı düzelteceğiniz fırsatta nanik yapar kısmetinizi yer. Allah şifa versin tekrardan.