Alıntı:
kimbilir Nickli Üyeden Alıntı
Ben kader üzerine ve yaratıcı üzerine yaklaşık 5 yıl odaklandım. Gerçekleri gördüm ve kimsenin kaderini değiştirmemek için sükuta geçtim. Son 1 yıldır artık mevzuyu kavradım ve insanların duruduyuyla düşüncelerimi duyduklarını sonrasında bilerek(pişkin pişkin güle oynaya) yüzüme söylediklerini fark ettim. Ben onların kaderi değişmesin diye 5 yıl deli gibi etrafta gezdim. %100 kader olan tak kafalıları. Ben burada bedel öderken kendileri sanki çok şey biliyorlarmış gibi birde benim düşüncelerimi söylüyorlar.
Ben yeni farkettim. Musallatım var sanıyordum buradaki sözde ilimciler sayesinde. 5 yıldır bana eziyet etmişsiniz. Gerçekleri sanki babasının malıymış gibi gizleyip gizleyip duruyorlar. Birde şimdi yüzüme düşüncelerimi söylesinlerde göreyim.
Daha yeni yeni öğreniyorum. Kendi musallatlarını tatsınlar bakalım.
Bu arada dabbetül-arz ağaç kurdu demek... Başka canlıyı rehber olarak seçmeyin sonra yanlış işler yaparsınız.
|
dabbetul arz ağac kurdu oldugunu nereden biliyorsun, alimler ortak fikirde degil
mesela. Ahmed ibni hambel diyor ki:
Dabbe, yanında Hz. Musa a.s.nın asası ve Hz. Süleyman a.s. mührü olduğu halde çıkacaktır. Müminin yüzünü asa ile parlatacak, kafirin burnunu da mühürle mühürleyecek. İşte o dönemde yaşayan insanlar biraraya gelecekler ve müminler ile kafirler belli olacaktır