Alıntı:
Asiwolf Nickli Üyeden Alıntı
Konu çok saçma yerlere gitti küfür ederim demedim ederdim dedim pir Abdülkadir Geylani olana kadar herkes talebedir zaten çoğu şeyi buluyorum zaten demedim dikkali olursan temeldeki püf noktaları öğrendim dedim tasavvufun 50 tane ayrı dalı var biz sadece o dallardan biri olan Havas ilmini öğrenmeye çalışıyoruz Havas alımı olmakta nasipte varsa bir ömür alır ben sadece davetler konusunda en cılız enerji olan periler konusunda bilgisi olan varmı diye istedim o kadar bende kaynak olarak zaten bir çok davet var ama peri konusunda bir tane var ondada biliyorumki eksik bir nokta var o yüzden buraya yazmak istedim o kadar ama yazar yazmaz alaycı bir şekilde ders aldığım kişiye sahtekar bana sahtekar ayıp oldu
|
Periler konusundada başka konudada burda bir sürü bilgisi olan hocalarımız var ama sen nasıl konuşacağını bilmeyip ukala tavırla cevap verirsen o duruma düşersin tabi küfür ederdim falan bu dinle alakalı konularla uğraşan kişiye ne kadar doğru ? Onu geçtim senden yaşça büyük olan biriyle konuşmak ? Hocana da kimse sahtekar demedi herkesin bi yolu vardır milletin garibine gitti üslübünu düzelt @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca müsait olunca yardım etsin sana