Etrafımda, peşimde biri varmış gibi hissediyorum
Bilmiyorum demektetim ancak bazen sanki anlar gibi oluyorum kesit kesit yasadiklarimi toparlayamiyorum bir yere gittigimde benimle degilde sanki sagimda solumda biriyle konusuyormus gib insanlar surekli sagima soluma bakiyorlar ettafimda pesinde biri varmis gibi hissediyorum.doktora ve hoca ya gittim.doktor bir sorunum olmadıgini cinler hadim huddam gibi konulari dusunmemi hoca bu konulari konusmana gerek yok sadece sen ben cozdum sendeki sikintiyi sen rahat ol dedi o kadar ama bu gecmiyorki sanki butun dunya bu ilimleri biliyor bir ben bilmiyorum.Allah rizasi icin hadim mi huddam mi ne ise cin mi gormek istemesem de bunlari sadece en azindan bana belli bir sure bu konudaki sikintilarimi cözecek kadar surede yardim edecek bir görevli bana gönderebilecek kimse yok mu .selametle selam ve dua ile hurmetler.
En azindan bu sikintimi çözene kadar kimseye yanlis fevri bir hareket yapmamak ve irademin sakatlanmis gibi hissediyorum.bu halden kurtulana kadar benim gorebilecegim gerci gozlerimde kor ettiklerini soyluyorlar annem ailem yada cevredikler kilinginda geliyorlar.
|