Alıntı:
Merzel Nickli Üyeden Alıntı
Maalesef havas ilmini adı altında büyü yapanda gördüm (Allah belalarını versin) iyi birşey yaptığını zannedip ne olduğunu bilmediği havas gibi gözüküp büyü uygulaması yapanda kişi araştırıp bilmeli.
Mazlum içinde var kayıp içinde ama maalesef milletimiz bu tür yararlı şeyleri önemsemeyip yok sevgilim bana bağlansın, kaynanam beni sevsin, eltim boşansın gibi saçma sapan işlerle uğraştığı için bu tür şeyler pek bilinmiyor.
Havas alimi var ama kendisini belli etse deli diye içeri atarlar bu sebepten kendilerini gizlerler.
Filistin'e neden yardım etmiyoruz önceki mesajımda da yazdım bu dünya imtihan dünyasıdır bu olayda tüm müslümanlara bir imtihandır sadece havasçıların değildir bu imtihanı havasçılar tek başına geçemez tüm müslümanlar ayaklanmalı ama kimse rahatını bozmuyor gibi gözüküyor.
Diyarbakır'daki kızımızı neden bulamıyoruz çünkü ne şartlar elverişli nede Allah katından bir izin var.
|
Hocam malesef bu havas adı altında büyü yapanlara gidende sıkıntı var.yapan zaten büyü yaptığını biliyordur.kayip için caiz değilmi hocam neden izin yok