Alıntı:
Anne Boleyn Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Çocukluğundan beri çok okuyan, araştırmayı seven biriyim. İyi bir eğitim aldım. ailemde kimsede görmesem de kendimi bildim bileli metafizik konulara ilgi duydum. İslamiyetten kopuşum kuranı Türkçe okumam ile başladı. Yıllarca direndim, inanmak için dua ettim, namaz kılmaya başladım ama hiçbir şey hissedemiyordum ve yaptıklarım inanılmaz saçma geliyordu. Bir noktadan sonra gerek Müslümanların tavırları, gerek Arap kültürü, siyasi konumu, insanların cahillikleri ve yobazlıkları yüzünden iyice . İslamofobik denecek düzeye eriştim.
Uzun zamandır kültürleri, dinleri araştırıyorum. Herhangi bir fal/6.his yeteneğim yok ama bu konularda araştırma yapmayı seviyorum. İslamiyete duyduğum bu önyargı neredeyse tüm dinleri ve araştırana dek devam etti. Kuranın azarlayan ve korku üzerine kurulu söylemleri beni çok rahatsız etmişti fakat artık bu kadar katı düşünmüyorum. Kendime bu konuda bir şans daha vermek istiyorum. Oldukça rasyonel biriyim, çok gerçekçi düşünüyorum. Duygusal olarak neredeyse hiçbir şey hissedemiyorum. Ne çevremde, ne ailemde bu konuları konuşacağım ve fikir alışverişi yapacağım kimse yok. Tavsiyelerinize ve kaynak paylaşımlarınıza açığım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
|
ben tebliğ yapmayacagim, dini anlatmayacagim kültürlüyüm diyorsan dediklerini cok iyi anlayacaksin
Allahin kitabını, Allahın habibim dediği peygamberini , Allahin ashabi kiram isimli kullarini, Allahin veli kullarini
birakipta , örümceğin bacağındaki kılcal damarı gormeyipte,
kavimler külturler ve bu düzlemdeki insanlar uzerinden din yorumu yaparsan Allah kalbini mühürler ve o mühür insanı cehennemin
seir,Hutame, lezza,sekar,cahim, haviye
bolumunde kalici konuk eder ...