27.08.24, 22:10
|
Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Cyra Nickli Üyeden Alıntı
Haddim olmayarak, hoca değilim cahil bir kulum, belli ki çok çekmişsiniz, çok sıkıntılar yaşamışsınız, belli ki çok canınızı yakmışlar, diyelim ki kısas hak'tır dedi hocalarımız, size bu kötülüğü yapan insana kısas uyguladınız peki o kötü nefisli insandan ne farkınız kalır, Rabbim istemeseydi isabet etmezdi hiçbir büyü, belkide Allah istedi ahirette ki dereceniz yükseldi, Şuara suresi 113. Ayette : “Onların hesâbı yalnızca Rabbime aittir; biraz insafla düşünseniz bunu anlarsınız.” geçiyor belki başka manada ama ben kötü insanların akıbetine yoruyorum bazı ayetleri, bence Allaha havale edin, Rabbime bırakın, onlara kahır okuyacağınız vaktinizi kendi aileniz selametiniz için dua ederek geçirin, zaman gelir eğer müşkül durumda olduklarını duyduğunuzda, Allah en doğrusunu bilir demenin vicdani rahatlığı hiçbirşeyde yoktur emin olun. (Kalben söylemek istedim, akıl vermek haddime değil, içimden geçenler bu şekilde.)
|
Bende bu yorumunuzu okuduktan sonra kahhar zikri çekmekten vazgeçtim. Yüce mevlam bana yeter o nasıl isterse öyle yapsın. En güzeli Allaha havale edip dediğiniz gibi ailemizi yükseltme mutlu etme huzurlu bir yaşam elde etme kim kötülük yapmışta yanına kar kalmis. Allaha sığınmak her intikamdan daha güzel. Zaten amaç intikam almak değil her kötülüğe karşılık inatla iyiliğe devam etmek. Allah cümlemizin ailesini kötülükten korusun amin.
|