Alıntı:
org15 Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm değerli hocalarımız ve değerli dostlar. Bir büyü yapan kişiyi biliyoruz bunu bir şekilde emin olarak öğrendiysek bize doğan kısas hakkı nedir?
(Burada alınan bilgi bir cincinin verdiği bilgi değildir. Kameraya büyüyü yerleştirirken yakanlanma vakasıdır)
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Haddim olmayarak, hoca değilim cahil bir kulum, belli ki çok çekmişsiniz, çok sıkıntılar yaşamışsınız, belli ki çok canınızı yakmışlar, diyelim ki kısas hak'tır dedi hocalarımız, size bu kötülüğü yapan insana kısas uyguladınız peki o kötü nefisli insandan ne farkınız kalır, Rabbim istemeseydi isabet etmezdi hiçbir büyü, belkide Allah istedi ahirette ki dereceniz yükseldi, Şuara suresi 113. Ayette : “Onların hesâbı yalnızca Rabbime aittir; biraz insafla düşünseniz bunu anlarsınız.” geçiyor belki başka manada ama ben kötü insanların akıbetine yoruyorum bazı ayetleri, bence Allaha havale edin, Rabbime bırakın, onlara kahır okuyacağınız vaktinizi kendi aileniz selametiniz için dua ederek geçirin, zaman gelir eğer müşkül durumda olduklarını duyduğunuzda, Allah en doğrusunu bilir demenin vicdani rahatlığı hiçbirşeyde yoktur emin olun. (Kalben söylemek istedim, akıl vermek haddime değil, içimden geçenler bu şekilde.)