Alıntı:
Hadid Nickli Üyeden Alıntı
Tam olarak aynı olmasa da benzer bir durum bende de var. Hissetmek degil ama sanki cekiyorum gibi sıkıntısı olan birileri selamım bile olmasa da etrafmda olur bir zaman devamli , sonra onun derdi ustume yapışır gibi, o uzaklaşır gider kac yillik sorunu olasa da çözülür rahatlar benim sikntili zamanlarim artar. Hatta bir tanıdığım 6-7 yillik bir sorunu vardı, tanistigimizda anlatmıştı birkaç ay sonra görüşmeyi kesti o ara basindaki bir beladan kurtulmuş hastaligi iyilesti nisanlanmış, aradan aylar geçti ne oldu hiç selamin sabahin yok dedim, " Baktım etrafına sana ihanet eden yada uzaklaşanin işi düzeliyor, hatta dalgasina millet ters bir isin varsa bir sende dene dedi, deneyeyim dedim işe yaradi sanki kismetsizlik ustumden kalkti demisti" .
|
İlginçmiş. Yani benim üzerime yapışan birşey yokta varsa bir psikolojik sıkıntısı, yada birşeyler yapılmış vakiyle işlem görmüş anında anlayabiliyorum. Zamanla konusu açılırsa diyorlar bana şunu yapmislar bana bunu yapmislar diye. Tek sıkıntı su oluyor bazen o kadar çok negatif enerji hissediyorum ki benim enerjimi de baskiliyor.