Alıntı:
sin60 Nickli Üyeden Alıntı
benim şahsi tecrübem gizli musallat kendini ufak ufak oyunlarla belli etmeye başlar .mesela senin dedigin gibi duvarda yada bi yerde şekiller görme gözlerin önünde mavi işık yada beyaz ışık patlamaları yada parılrtısı anormal rüyalar aşırı cinsel istek yada cinsel istegin hiç olmaması kulakta ugultu bide tıbbın care bulamadıgı bi hastalık eger bunlar varsa gizli musallat olma ihtimaline girer.....son olarak bu siteye giren bi insan eger celb zenginlik yada bu ilmi ögrenmek gibi bi niyeti yoksa büyük ihtimal musallatlıdır
|
Çözüm için ne dersin acaba. Son dediğin büyük ihtimalle musallatlidir cümleyi anlamadım. Gerekçen ne . Daha önce birkaç kez girmiştim. 3-5 sene önce başka masum bir konu için . O zaman böyle bir problem yoktu.Bir de benim tecrübem hiç beklenmeyecek kişilerde cinlerin teması oluyor. Yani namaz niyaz tam ama ne hikmetse oluyor. Bir kaç kişi de duydum. Soydan gelen vardı. Bir tane. Vücutta mide kısmına yerleşmiş. Kanser filan yapmış. Hatta ultrason da filan görülmüş bu bahsettiğim cinni. Dedesi tarafından gelmiş vücuda. Bir ton hikayesi vardı uzun