Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Anlattığına göre kendin görüyorsun yani başkası görmüyor kaldıki fotograf çek dense ondada çıkmayacağına göre haliyle bazen kişinin beyni kendine oyun oynar.Birde manevi düşüşteyim dediğin için bence tevbe istigfar edip maneviyatını kuvvetlendirmeye bakmalısın derim.
Musallatın varmı yokmu onuda bazı uygulamlar verip test için sen deneyip yazarsan durumunun ne olduğunu sana anlatan olur yardımcı olan olur sanırım.
|
Çok sık tekrarlıyor. Halüsinasyon olduğunu düşünmüyorum. Örümcek dediği imas hocanın. Sıkıntı. Bunu hocaların bilmesi lazım. Havasci cinci hocalardan geçilmiyor. Fiziki değil ama silüet şeklinde hareket eden örümcek.uyaninca resmen bu uyandı ben kaçayım der gibi arkasını dönüp gidiyor. Bir ara gözümü ovusturudm acaba gerçek mi diye. O kadar gerçek bir örümceğe benziyor. 3-5 saniye sonra duvarda ya da tavanda yol olup gidiyor. Bu durumdan çok kişi şikayetçi sadece ben değil. Bu örümcek ya da diğer böceklere astral böcek ismini veriyorlar. Ama ben bunların cinni olduğunu düşünmüyorum. Enerji sömürüsü yapıyorlar bana kalırsa. Astral bedene yapışıyorlar. Fiziki beden ile alakaları yok. Hocalar nedir bu iş. Astral böcek cinni mi. Siz bilemezsiniz kimse bilmez