Merhaba, halen buralardayım telefonumda 24 saat açık site. Vakıa suresini okumaya devam ediyorum, sabahları evden çıkmadan ve akşam yatmadan bir tane okumaya gayret ediyorum. Bir yıldır ara vermiştim kafam başka yerdeydi. Okuduğum müddetçe çok faydasını görüyorum. Abdestli ve namazın ardından okunduğunda daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Okudukça dil alışıyor üç dk da bitiyor. Kesinlikle günde en az bir defa okumanızı tavsiye ederim. Maaşlı çalışıyorum ve ticaretim bozuk vs. düşünmeyin, Allah bereket veriyor, paranız eksilmiyor. Keşke yapabilsek her vakit namazının ardından okuyabilsek çok daha güzel olur ama ilk başta beş vakit namazın ardından okumaya çalışmayın bıkkınlık gelir bırakırsınız. Adım adım başlamanızı tavsiye ediyorum. Başlangıçta ve bitişte maddi gücümü arttır bereket istiyorum gibi dua edebilirsiniz. Rızkınız artar, yani rızık insanın yararlandığı herşey dir. Bekarsanız kısmet çıkar 37 nci ayetin sırrı dır. Tabi karşınıza çıkan kısmet ile evlenmeye karar vermek sizin tercihiniz bu da cüz i irade o da kader mevzusuna girer derin bir konu benim aklım daha öteye gitmiyor
|