Alıntı:
Mikaelson Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, günün en erken saatleri sabah namazi vakti yeryuzunde muhtesem bir pozitif enerji olur bu saatte kalkarsaniz o enerjiden faydalanabilirsiniz ancak gunes dogduktan insanlar uyandiktan sonra bu pozitif enerji duser yerine dahada negatif enerji gelir.İnsanlar negatif enerji yayiyor onlara musallat olan varliklar da var.Simdi size gelelim hepimizin bir aurasi var vucudun kalkani diyelim sizin auraniz cok zayif bu insanlarin arasina girdiginizde vucudunuz negatif enerjiden hemen etkileniyor.Auranizi guclendirmeniz gerek mesela Felak, Nas, Ayetel kursi bu gelisimi mukemmel destekler ama hayatiniza duzenli bir sekilde oturtmaniz gerek.Son bi kopya veriyim yani bu kadar insan nasil negatifler nasil bu kadar mutsuzlar diye dusuncemiz var cevabi Kurani kerim de soyle aciklanmistir
Yaşar Nuri Öztürk*Kur'an-ı Kerim Meali
Kim Rahman'ın Zikri'ni görmezlikten gelip ondan uzaklaşırsa biz ona bir şeytanı musallat ederiz de o ona can yoldaşı olur.
|
neden bu kadar insan negatif kısmına zaten takılmıyorum bir ayet daha var insanların çoğunun cehennemlik olduğuna ilişkin yani böyle olması çok şaşırılacak bişey değil. evet benim yıldızım çok ve auram sanırım çok düşük. çünkü tv ye çıkan dünya güzeli kadınların ölmesi lazımdı nazardan ama gayet de mutlu mesut yaşıyorlar eğer mevzu dikkat çekmekse.
peki enerjiyle ilgili araştırdım yazmışsınız. mesela iki kişi arasındaki enerjide biri diğerini çok seviyorsa ve diğer reddetmişse ve yıllarca peşinden koşan kişiden giden enerji diğer insanı tutar mı yani yollarını kapatır mı?