hem kira hem ev geçimi iki öğrenci masrafları ve babamın ve benim borçlarım
Kardeşlerim, Hocalarım Selamın aleyküm, öncelikle beni tanıyan konularımı bilen arkadaşlarım vardır. Toparlanmaya çalışıyorum sıkıntılı zamanlardan geçiyorum. Rabbim tüm sıkıntılarımızı ferahlatsın.
Bir konuda istişare yapmak istiyorum, iştişare yapabileceğim bir yakınım aile dostum yok ne yazıkki bende sizleri ailem gibi görüyorum size danışmak isityorum müsadenizle, Devlet memuruyum fakat bakmakla yükümlü olduğum Bir oğlum, Annem Babam ve küçük bir kız kardeşim var.
Babamın emekli maaşı dışında hiçbir geliri yada mal varlığı yok, oturduğumuz ev kira, yaklaşık 2 senedir maddi olarak hem kira hem ev geçimi iki öğrenci masrafları ve babamın ve benim borçlarım sürekli bir döngüde sıkıştım kaldım, başka destek gelir vs. Hiçbirşeyimiz ne yazık ki yok, forumda elimden geldiğince Rabbim kabul ederse bereket rızık uygulamalarını yapmaya çalışıyorum ama sürekli birinden birine geçiyor gibi oluyorum ümitsizliğe kapılıyorum, bununla ilgili dua, sure yada ek iş fikri vb. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Akıl akıldan üstündür demişler her türlü fikrinize açığım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
|