Alıntı:
BirKul41 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm. Benim bir gönül işim var idi. Çok fazla sevdim ve ayrıldık. Sorun benim şüphelerimden kaynaklı. Sürekli aklıma acaba ne yapıyor aldatıyor mu va gibi vesveseler geliyordu. Buna dayanamadığı için kız arkadaşım benden ayrıldı. Kendisine hak veriyorum. Aradan bir müddet zaman geçti kendisi beni sanırım hem seviyor hem de nefret ediyor. Ben hatalarımdan dolayı pişman oldum düzeltmeye çalıştım ama kendisi kafasında travma yarattığımı ve beni görünce midesinin ağırdığını söyledim. Bir durugörücüye gittim. Kendisi bana bende dişi peri olduğunu söyledi. Peri kız arkadaşımı benden uzaklaştırıyormuş. Periyi çıkartıp koruma vereceğini söyledi. 3000 tl koruma periyi çıkartmak da yanlış hatırlamıyorsam 1000 tl idi. Sonrasında ise bakır levhaya isimlerimizi yazarak karşı tarafı ateşlendirecek bir şey önerdiler. Levhayı yakıyormuşuz. Sonra da okunmuş şeker verdiler. İçimden dedim böyle bişey iradeye müdahale etmektir. Bunu yapıyorlarsa bunlara güven olmaz. Israrla büyü değil diyorlar. Şekerleri de yemedim çıktım. Başka bir havas hocasına gittim. Kendisi baktı ve kızın beni sevdiğini ama nefretinin çok olduğunu söyledi. Şüphelerimden dolayı bıktığını söyledi. Ama ben pişman oldum ve şüphelerimi bırakıp onunla hayırlı bir yuva kurmak istiyorum.
Asla gözü dışarıda olmayn birisiyim. Sadık ve tek hayali mutlu bir yuva kurma hayali olan birisiyim. Bu kız benden ayrıldıktan sonra Allah günah yazmasın hayatın anlamını kaybetmiş gibi oldum. Her şey boş geliyor başka bir kızla mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Başka hiç kimseyi istemiyorum. Diğer tüm kızlar bana itici geliyor.
Devam edeyim. Bu havas hocası bana bir kağıt verdi bunu suya at suyunu iç dedi. İki tane de muska yazdı birini yastığının altına koy birisini odanın üstüne bir yere koy dedi. Bir de muska verdi üstünde taşı dedi. Vesvesem çokmuş. Ora talep etmedi. 18. Gün bazı işlemler yapıcam dedi. Telefonla konuşurken duydum, onlara da aynı şeyleri yapıyormuş sanırım 18. Gün mezara gömücem gibi şeyler söyledi. Yani suyu içmeye başladıktan sonra 18. Gün. Sonra Allahın izniyle iyileşirsin dedi.
Bu kızı sana şuan getirsem direk ger gider çünkü sen iyileşemedin dedi. Sen iyileş sonrasında bazı esmalar çekiceksin ve başka bir yöntemle kızın aklına güzel anılarınızı getiricez sonrasında Allaha dua edip hayırlısıysa geri dönsün diye dua edeceksin dedi. Eğer hayırsızsa istemeyeceksin dedi. Ben sana kesin dönecek demiyorum dedi.
Kendisine bunun büyü olup olmadığını sordum bana dedi ki ben 70 yaşındayım sen avrat sahibi olacaksın diye ben bunun günahına girer miyim? Değil para 4 tane 5 tane ev versen bana ahiretimi verebilir misin? Dedi. Yani büyü mü diyince kızıyor benim büyüyle işim yok diyor. Ama mezara gömme işlemi mesela 18. Gün şifalanayım diye de olsa bu yanlış bir şey değil midir? Bilmediğimden soruyorum. Kızın aklına güzel anılarımızı getirmek iradeye müdahale midir? Bu büyü müdür?
Gerçekten merak ediyorum bunlar büyü müdür yoksa böyle iyi niyetler için havas kullanılması caiz midir? Allah aşkına hocaya önyargısız bir şekilde değerlendirelim bana yardımcı olun.
|
Hani şu "travma yaratma" kısmı sıkıntılı bir söz. Yaratma vasfı mahlukat için kullanılmaz. Elfazı küfür olma ihtimali çok fazla. Bu tür kelimeler kullanma.