Alıntı:
BirKul41 Nickli Üyeden Alıntı
Sorma. Çok zor durumdayım halimize hamd olsun fakat ne yapayım bu acı içimde duruyor. Kurtulmak istiyorum kurtulamıyorum. Bir yerde okumuştum benzinli arabaya mazot koyarsan motor yanar işte bizi de Allah güzel yarattı ama içimize haram soktuk mu böyle içimiz yanıyor. Sevgililik haram. Ama niyetim hiç şunla gezeyim bırakayım olmadı ben bu insanla evlenmek istiyorum. İçimize yanlış yakıt girdi yandık işte. Şimdi kurtulamıyoruz. Ha bir de hoca şunu söyledi. Eğer bu kız biriyle düşüp kalkıyorsa öyle bir şeylerini görürsem sana bunu söyleyemem fakat sana göre değil derim o zaman da sen de sana göre olmadığını anlayıp bırakırsın dedi. Yani hem kesin dönecek demiyor. Hem ahiretten bahsediyor. Hem parayla işi yok. Güvenmek istiyorum sadece gömme işlemini anlayamıyorum. Ne gömeceğini bilmiyorum gömmek olunca kara büyü olduğunu okumuştum bi yerde ne kadar doğru bilmiyorum.
|
bence sen kendin için bişey isteseydin. yani senin üzerinde negatif enerji, cin, büyü varsa temizlesin. onun dışında kıza bişey yapmasına izin verme lütfen. sen üzerindekileri temizlersen zaten gelecekse gelir, gelmeyecekse de hayırlısı için dua etmelisin.
Alıntı:
BirKul41 Nickli Üyeden Alıntı
Bana söylediği bir de şu var. Sende musallat olsa benim yanıma böyle rahat gelemezsin dedi. Yani musallatlı kişileri yanıma zorla getiriyorlar gelince de bana küfür ediyorlar diyor.
Dişi periyi önceden gittiğim durugörücü söylemişti. Eskiden sizin eve büyü yapmışlar sen de nazardan etkilenmişsin sana musallat olmuş o dişi peri demişti. Para isteyince ben inanmadım ona. Sonrasında bu hocaya da gittim bu hocs musallat olmadığını söyledi. Yani iki türlü olur musallat dedi birisi sürekli içinde olur bayılma olur kusma titreme olur birisi de uğrar etkiler vesvese gelir gibi bişey söyledi. Benimkisi etkilenmeymiş bu hocanın dediğine göre.
|
yani sana aşık olan bir cin varsa o sana rahatsızlık mı verirmiş? bunu merak ediyordum ben de. çünkü ben de aynı şekilde ikili ilişkilerde hep aynı sorunu yaşıyorum. sonuçta musallat olan cin kendini belli eder diye düşündüğüm için üzerinde durmuyorum ama bi negatiflik yok değil bendede