Alıntı:
EbuHavas Nickli Üyeden Alıntı
Bende bunu açıklığa kavuşturmak için sordum size zaten Beyazalim bey. Hadim yani görevli demek değilmi. Sadece esmalarınmı var Peki her harfin kelimenin ayetin surenin hadimi yokmu. Okuma yaptığın bir tesbihten Rabbinin izniyle cevap isteyince o tesbihi okuduğun surelerin hadimleri sallayamazmı e yüzde yüz doğruyu söyleyeceklerine göre de demekki tesbih bakımı diye birşey var. Sadece nasıl bakildiginin sırrını bilmek lazım değilmi.
|
Ben hadimi genel anlattım sadece Kuranda her harfin görevlisi var....Gelelim bakıma bakım çeşidi çok ama bu bakım yanında bir ruhaniyet cinni ile bağlantılı olanlara tesbih canlı değil cevap veremez hadimlerde sallamaz soruya göre değişir gözün
kapalıdır...his yada kulak açık vardır şu tespihle cevapla dersin
Soru şu falanca adam karısını aldatıyormu evet hayır neyse ona yönel tamam cin bunu yapar bilir ama falanca adam karısını aldatacakmı sorusu evet geldi yada hayır geldi bunun tersi olursa vebal kime? bilemez kimse geleceği cevap geliyorsa böyleyse senle oyun oynuyorlar sıkıntı var...
Yanında göz açık kulak açık müslüman varlıkla görüşen kişi geleceğe yönelik soru soramaz sen ne yapacan işine bak der yada cevap vermez zorlayamazsın..