15.08.24, 17:50
|
|
Manevi
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 272 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
XessEX Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm,
Gerçekten yardıma ihtiyacım var, ben ve o, çok sevdik ve nişanlanmadan önce iyi bir sebep olmadan ayrıldı, en yakın arkadaşım yüzünden konuşabiliyorduk ama çok az konuşabiliyorduk ama o sinirlenmek istemiyor ve bir ilişkisi yok . Onsuz yaşayamam, 1 yıl oldu ve onu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Ailem evlenmem için baskı yaptığı için evlenemiyorum ama yapamıyorum. Sadece onu seviyorum ve eskisi gibi evlenmek istiyorum. Elimden geleni yaptım ve onun istediği, benim nasıl olmamı istediği gibi her şeyi onun iyiliği yönünde değiştirmeye çalıştım.
lütfen hoka, yardımına ihtiyacım var. Size yalvarıyorum, Allah'a dua ediyorum ve neredeyse her gün Yasin Suresi'ni okuyorum. Ah kardeşim, muhtemelen onsuz öleceğim, sürekli Allah'tan diledim, hatta birçok dua etmeye bile gittim vs. Henüz bir şey yapmazsam ya da bir şey yapmazsam hiçbir zaman iyi yaşayamayacağım, geçen yıl onun için hayatımı verdim, Allah'a dua ettim, Kur'an okudum ve orada burada yardım istedim. Bana yardım edin lütfen.
|
Muhtaçlık, bir erkek başkalarının algılarına kendisine dair algısından daha fazla öncelik verdiğinde ortaya çıkar. Muhtaç bir adamın eylemleri ve sözleri öncelikle başkalarını etkilemeye ve onların onayını almaya yönelik olacaktır. Muhtaç olmayan bir erkek kendine ilişkin algısını daha öne koyacaktır. Demek ki muhtaç olmayan bir erkeğin eylemlerini ve sözcüklerini öncelikle motive eden kendi değerlerine ve arzularına sahip çıkmasıdır. Kadınlar bir erkeğin davranışlarının ve sözlerinin ardındaki niyeti sezerek bilinçdışından muhtaçlığı fark ederler. Bu nedenle kadınlar en olmayacak zamanda edilen en önemsiz bir sözle birden adamdan soğurlar. Bilinçli olarak söz ya da eylem zararsızdır, ama bilinçdışından, statünüz hakkında bilmek istedikleri her şeyi onlara iletir ve o da şudur: eylemlerinizi sürekli onay ihtiyacınıza göre ayarlamak.