selamın aleyküm bu ataizim mantıgında olanlar hep akıl mantık istiyolar
peki bende onlara akıldan mantıkdan bahsedeyim şimdi bir ataizim ci biri ile ben aynı masada oturalım masa üzerinde telefonum olsun ikimizden başka kimse yok ikimizde kafamızı yana dönderip masaya tekrar baktıgımızda telefon masada yok e nereye gitti telefon diger odaya gitmiş diger odada masa üzerinde duruyor ben ona soruyorum bu telefon diger odaya nasıl gitti o da diyor ki hakkk kendi kendine gitti yav nasıl olur mantıgım almıyor aklım almıyor derim nasıl yeri degişir ? cevap ortada yeri degişen birşey var ise mutlak suret ile onun yerini degiştiren vardır o kendi kendine nasıl yer degiştirir o da diyorki öyle işte kendi kendine degişti soruyorum bu mantık mı ?
şimdi bak atayizim ci arkadaş sabah oluyor güneş çıkıyor akşam oluyor ay çıkıyor bitki çıkıyor durmadan takip bile edemiyoruz birşeylerin yeri degişiyor mutlak suret ile bunları çeviren birşeyleri degiştiren biri var anlıyorum bunu ve en önemlisi cocukken anlamışdım ve bir baktım kuran ı kerimde rabbimiz ben yaratanım sizin sahibinizim sonunda yine bana döndürüleceksiniz herşeyin yerini degiştiren ve her şeyin sahibi benim diyor bunu unutmamalı
ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM ATAİS BİRİ OLDUMU ONUNLA KONUŞMAYI ÇOK İSTERİM
|