Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
Çok boş yapmışsın böyle çırpınacağına en baştan yanlış demişim, zina yapanın amacı teşhir olsun olmasın recm cezası tatbik edilir.
Deseydin mesele boş yere uzamazdı.
Zinanın teşhir amaçlısı teşhir amaçsızı yoktur, ister umuma göstermek amacı güdülerek yapılsın ister umuma gösterme amaçlı olmasın gerekli durumda recm uygulanır ne boş yapmışsın birde saçma saçma uzatıyorsun benim soruma cevap vermek yerine bana gelmişsin recmi anlatıyorsun, saman adam safsatası
|
öncelikle benimle uslubuna dikkat ederek konuş edepsizlik etme ben sana düzgünce anlatıyorum diyorum ki sana zinayı recm cezası nasıl tatbik edilir ? 4şahit olursa tatbik edilir burda biz zinayı konuşmuyoruz recm cezası nı konuşuyoruz recm cezası tatbik edilmesi içinde 4şahit isteniyor 4şahitinde hangi şartlarda bulunup oluşacagını sana yazdım dönüp okursan göreceksin yok çırpınmalar yok boş yapmalar düzgün tartışacaksan yaz yoksa yazma sen okudugunu idrak edemiyorsun çünkü okudugun idrak etsen ben zina teşir amacıyla yapılsa günah evde yapılsa helal mi dedim sana recm cezası için oluşabilecek şartlardan bahsediyorum sen bana daha zina teşhir bilmem ne yazıyorsun