Alıntı:
cahil Nickli Üyeden Alıntı
Değerli kardeşim, zamanında bende sıkıntı yaşadım. Nefsiniz ağır basıyor ve merak ediyorsunuz. Genelde en yakınlarınız oluyor. İşin ehli hocalar zaten söylemez. Çünkü diğer alemde de bir denge düzen vardır. Söylendiğinde de sizde Öc alma duygusu öne geçer. Büyüye Büyüye karşılık vermek istersiniz. Yada hakkınızı başka türlü ararsınız. İnsanların büyüyü kullanmasında ki en büyük neden ,birine zarar vermek istiyorsun ve yapan belli değil. Kişi gizli kalıyor. Polisi,savcısı,mahkemesi yok. Naçizane tavsiyem; bunu bir hastalık gibi düşünün. Bu bir virüs. Kimden kaptiginiz size bir şey kazandırmaz. Tedavi yollarını araştırın. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Eğer savunmaniz kuvvetli olursa, birsey olmaz Allahını izniyle. Hayatın her alanında olduğu gibi işinin ehli birisini bulursanız,bırakmayın. Düzenli kontrollerinizi yaptırın. Günlük dozajlarda zikirlerinizi,sadakalarinizi,salavatlarinizi unutmayın.
|
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, gerçekten çok yol gösterici ve öğüt verici bir yorum yazmışsınız haklısınız özellikle bu bir virüsü kimden kaptığımı öğrenmek bana birşey kazandırmaz, tahmin ettiğim insanlar zaten en yakınlarım, söylediğiniz gibi zaten nefsinin peşine düşmüş niyeti iyi olmayan insanlar ki Ahiretlerini yakma pahasına kötülüğe bulaşmışlar, belirli kişilere karşı önlem almak,yani hastalığı bulaştırana değilde tedavisine yönelmek daha doğru haklısınız, Nefsimle cebelleşiyordum bu konuya yorum yaparken bile ama yapılması gereken,Allahın izniyle her kötülüğe karşı itikadımı sağlam tutup ibadetime ağırlık verip gerisini Rabbi'me bırakıp tevekkül etmek daha doğrusu olacak, Allah razı olsun.