Alıntı:
Cyra Nickli Üyeden Alıntı
Değerli hocalarım, kardeşlerim selamın aleyküm herkese hayırlı günler diliyorum, Konuları okuyorum öğrenmeye çalışıyorum birçok fikir belirtilmiş fakat kafamda tam oturmadığım başlıkta belirttiğim gibi bir sorum var.
Sizce büyü yapan kişiyi öğrenmek ve ona göre o kişiye karşı ( genellikle aileden bir birey oluyor) temkinli davranmak mı lazımdır.?
Diyelim ki öğrenmek istiyoruz bu sebeple yapılan esma, sure okumak, dua etmek günahmıdır. ?
Ben çok öğrenmek istiyorum, rüyalarımda birkaç kere aynı şeyleri gördüm bununla alakalı, uyandığımda kalbime doğuyordu, aklımda düşüncelerimde belki başka birinin yaptığını düşünüp günahı olmayan birinin günahını almak istemiyorum, kısas gibi bir düşüncem yok, eziyete karşı bile beddua etmeyen bir insanım yoktan yere günaha girmemek ve o bedduanın ağırlığı dolaşıp bana aileme zarar vermesin diye.
Sizce Öğrenmek o kişiye temkinli olmak, elhamdülillah zaten biliyordum hissediyordum demek mi , öğrenmemek ama vicdanen vesvese ile boşvermeye çalışmak mı ?
|
Bizim basimizdada boyle buyucu bir kadin var bela. Vazgecmezler yaptirmaktan. Eger bildigini soylersen yada anlarsa daha kotu agir buyuler yaptirabilir. Yaptirdigi buyulerden kurtul.Hergun koruma oku. Yusuf suresi 64.ayet, mumin suresi 97 98 ayetleri, yasin 9.ayet gunluk 100 defa oku ve ayetel kursiyi birakma.
Allahim sabir ve namazla yardim isteyin diyor. Ben Rabbim bu buyucu kotu insanla olan imtihanimizi bitir bizi kurtar diye namazla yardim istiyorum. Ayrica 41 yasin vb uygulamalari yaptim. En son kamer suresi 45. Ayeti okudum. Dualarla Allahtan yardim istiyorum. Allaha sigin.