Alıntı:
Bir garip21 Nickli Üyeden Alıntı
Kafa buluyorum abi da anlamadın😁 tarikata girceksem en son gireceğim menzildir yargılamak istemiyorum ama bi söz var ALI HAYDAR AHİSHAVİ KUDDİSE SİRRUHU diyorki SAĞLAM TARİKATLARI YOK ETMEK İÇİN 400 TANE SAHTE TARİKAT KURACAKLAR sözü aklıma geliyor ve türkiyede özelikle böyle adam Müslümanlığı artırma niyetiyle konuşuyor islamofobiyi artırıyor kim söz söylüyorsa söylesin hele bu devirde insanın her sözü kendi beyin süzgeçinden geçirmesi lazım muhabete aşırılık helak eder insani aleviler gibi
|
Gün gectikce tarikat vs.. çok önemli bir zaaf goruyorum riya ve Ehli Beytden olmak ile kandırmak.Kuran ve Sünnete uyuyoruz diyor bazı tarikatler bakıyorsun aldıkları paralar kazandıkları paralar taraftar bulmak icin rüya anlatmak bunlar hiç yakışmıyor.En çokta acığını gördum iş ise Kuran çok az okuyorlar gerçekten en fazla 1cüz gündeki İmam Gazali bunun çok az olduğunu en az iki haftada bitirilmeli hele takva ehli bunu daha hızlı bitirmeli Hz Geylani çok kuran okurmuş Sırrıl Esrar Kitabında bile zikrin büyük kısmını kurana ayırmış.