Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Sana ilaveten şöyle bir uygulama tavsiye edebilirim. Sabah namazından 45 dakika sonra evinizi defne yaprakları ile 30 dakika boyunca tütsüleyin. Ev tütsülenirken o esnada tüm kapı ve pencerelerin çerçevelerini ıslak bir bezle güzelce temizleyin.
Sonra elinize bir kuru ağaç dalı veya ağaçtan üretilmiş çubuk alın. Elinizi hiç kaldırmadan evin içinden (evin dışından değil) kapının sol dibinden başlayıp Ayet-el Kürsi okuyarak çubuğu yukarı doğru çekin. Sonra kapının üst tarafını, sonra sağ tarafını aşağıya doğru inin ve okumayı bitirin.
Ayni işlemi pencerelere de içinden yapın. Böylece eviniz korumaya alınmış olur Biiznillah. O eve kafir cin giremez. Evde olan varsa çıkmak zorunda kalır. Bu okumayı hela banyo hariç evin tamamına uygulayın. Umarım istifade edersin.
|
Daha öncelerden defne yapragı uzaklaştırır diye bilgi edinmişdim yakın zamanda tecrübe edeyim dedim demlikte su kaynattım üzerine bir avuç kuru defne yapragı koydum 3 dak kaynattım az soğudugunda çay gibi içtim yaklaşık 30 dak sonra başımdan aşşagı yakarcasına dizlerim titredi başım döndü vucudumdan akıp gitti yani bir enerji bedenimden aktı gitti tabi gececi süre ertesi gün yine geldi sol ayagımdan geldigini fark ettim