Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ugrasiliyor fakat, aliminde hocaninda evi hayati ailesi ve gecimi var, kimse kimseye sen şu iyiliği yapiyorsun ümmete yardim ediyorsun sen bunlari yapnaya devam et, biz şu kadar senin nafakani temin ederiz diyor mu?
ben sana bir sorun sorayım
mesela, sen etrafinda mutlaka itikatli amelli yasayipta cok gariban olan birileri vardir ona kac defa yardim ettin yardimida 300-500 olarak algilama. artik o paralara 500 gr et vermiyorlar veya boyle biri yok olsa bile bir arayida araştırmaya girdin mi? boyle birini bulayim, yanimada yardim edecek 10 kisi bulayim bu garibanin evinin gecimini biz temin edelim dedin mi?
henuz cok gencsin hayatin zorlugunun farkinda degilsin hele 10 sene gecsin bu sorunu unutma hatirla, o zaman nadil düşuneceksin gör bakalim...
|
Evet hocam öyle ama burda simitçi diye bir arkadaş vardi konularıni ben sonra okudum o zaman çok üzülmüştüm çok ağır bir durumu vardı anneme bakıyorum falan demişti mesela ona burdan kimse yardım ettimi bilmiyorum ama gelde bakalım diyen kimse yazmamış ben hatırlamıyorum ona çok üzülmüştüm Kızdim şimdi size site yönetimi😄inşallah kurtulmustur arada aklıma geliyo