Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Defne yaprağını çiğnediğiniz zaman yahut defne yaprağından 1 yaprak yemeğinize koyduğunuz zaman yahut evde tütsü yaptığınız zaman Ayet-el Kürsi okuyun, Ayet-el Kürsi'nin sonunu ''Hıfzuhuma ve huvel Aliyyul Azim'' okuyup yutun.
Bir bardak suya Ayet-el Kürsi Felak ve Nas okuyup o suyu iç yarısını ihtiva eden bardağı yattığın yerde bırak bahsettiğin mesele ile alakalı müsmir netice alırsın inşallah. Bu arada okumalarda suya üflenmeyecek bardak ağza yaklaştırılıp sıcak nefes edilecek.
Her ne vakit sıkıntı yaşıyorsanız içinizde darlık oluyorsa hemen sağ elinizin şehadet parmağını çenenizin altındaki şah damara koyarak ''La havle vela kuvvete illa billahil Aliyyil Azim'' deyip bu ''Azim'' ismi-i şerifini okurken nefesinizi içinize çekerek yutunuz. Ne varsa kandadır, bedende olmaz. Azim ismi, hüddamlı isimdir (yani koruyucu isimdir) üzerinizde hiçbir şey kalmaz.
|
Bu suyu yapayım ben teşekkür ederim çünkü her zaman her durumda okuma imkanım olmuyor la havleyi yapıyorum bazen çok vesvese gelince defne yaprağı almıştım evde baya var ama yakmayı becemedigim için pek kullanamıyorum denicem bardağı hocam Allah razı olsun azim isminin huddamli olduğunu bilmiyordum bir ara bin ya hafız okuyodum onunda Hadimi hiç gelmedi 1 ay falan okumuştum azim ismini deneyim Esma olarak bilginize bereket hocam