Bunun ikisinide yaptık ve hala problemler devam ediyorsa yani iş olsun ev içi olsun hala kısa bir zaman sürüp tekrar aynı şey olursa neye bakmak lazım.Ayrıca şunuda söylemek istiyorum Namazlarımı kılıyorum evimde kuranımı okuyorum ve işyerinede giderken cep kuranımı alıp boş zamanlardada okuyorum ama işlerim rast gitmiyor valla gitmiyor böyle üzülüyom acaba diyom beni sevmiyormu sonra diyomki sevmese huzuruna çağırmazdı namazları kılamazdım kuran okuyamazdım ama işte yaklaşık 4 senedir mücadele ediyorum sürekli bir işim olamadı malesef bir noktadan sonra duruyor.Yani tövbeyi yapıyom sonra diyomki Allahım bana yardımcı ol evdekilerin ihtiyaçlarını karşılayayım diyorum ama çok aşırı dua ederek.Sonra sabah namazına kalkıyom üzülüyom Allahım sen bana iman ver İlim ver diyom belli bir vakit sonra eşimede hak veriyorum istediği şeylerin çoğunu yapamıyorum yaww bir bakın bana Allah rızası için yanlışım veya büyü başka birşey varmı sürekli 4 senedir aynı döngü içerisindeyim yardımcı olsun biri çok dualar tesbihler çektim ama olmuyor başka birşey var birşeyi anlatıyom ama ne biri baksın bişeler engelmi veriyor bana
|