Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
Bende toplumda iken aniden birşey görüyorum.
Ama etraf çok insan olduğundan noldugunu hiç çıkaramıyorum.
Işte o an bir temel bilgi lazm, görünün getirdiği haber/sezim kimi bağlıyor mevzu ney!!
Bu noktayı açamadım mı tuhaf kalıyor tüm sezgilerim, ve ondan sonra zorlaşıyor görüyü yorumlamak. Hatta bile kendi sezilerime bundan dolayı güvenemediğim ve görüden usandigim bile oluyor.
Keşke görü ilen birde ifadeye oturtacak mevzunun başlığı, kimi alâka ettiği, sebebi yahut seziler in yorumu birlikte acilsaydi....
Bu ozaman beni yormayacak tı. Usanmayacaktim görmekten belki!
|
Rüyalarımdan bağımsız ,bana göre tuhaf durumlarım var yaşadığım ama adını koyamadığım, belki üzerine düşmediğimdendir.mesela bulunduğum yer aynı ama ,karşımda tanıdığım birini ekran görüntüsü gibi görüyorum önemli bir şey varsa, yine rüyarıma benzer bir durum.ilk yaşadığım da olayı kalabalık bir yerdeyim ve kişi yanımda yani bulunduğum mekanda olamaz. Ama orda komik tarafı sesleniyorum ismi ile, beni duymuyor yirmi saniye kadar görüntü kayboldu. İlk olduğu için kafamı yiyorum ben durumu yaşamadım değil gerçekten .ama gördüğüm sahnede ,yaşadığı durumu görünce , gördüğüm şey gerçekmiş.nasıl olabiliyor ama oluyor.gördüğüm durumda kişi elini kesme anı, aynı sahneyi gördüğüm şekilde yaşamış .