Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
Bende toplumda iken aniden birşey görüyorum.
Ama etraf çok insan olduğundan noldugunu hiç çıkaramıyorum.
Işte o an bir temel bilgi lazm, görünün getirdiği haber/sezim kimi bağlıyor mevzu ney!!
Bu noktayı açamadım mı tuhaf kalıyor tüm sezgilerim, ve ondan sonra zorlaşıyor görüyü yorumlamak. Hatta bile kendi sezilerime bundan dolayı güvenemediğim ve görüden usandigim bile oluyor.
Keşke görü ilen birde ifadeye oturtacak mevzunun başlığı, kimi alâka ettiği, sebebi yahut seziler in yorumu birlikte acilsaydi....
Bu ozaman beni yormayacak tı. Usanmayacaktim görmekten belki!
|
Bunu şöyle görmek lazım. Örnek geçmişle ilgili olay örgütlerin birinden kesit kesit dinlersin okursun ya da video izlersin. Olayın tamamen anlaşılır hale gelmesi yeni başka bilgilerin oluşması sonucu çıkar ortaya.
Gördüğünüz kesitler gelmiş ya da gelecek olan olay örgüsü içinde tamamlanıyor. Başlığı hangi olaylar ya da kişiler etrafında geliştiği ya da gelişeceği yani. Sadece sabırlı olup gelişen olayları bir nebze dışardan analiz etmek çoğu zaman sağlıklı şekilde olay örgüsünü kafanızda oluşmasını sağlar. Strese de sokmaz sizi. Gizlilik bir bakıma bu yönüyle de çok önemli. Çünkü insan vesveseleri daha çok geriyor insanı