Herkesin evinde wc de banyoda ciner vardeniyor.Belki elemanın birinin canı sıkıldı şaka yapayım dedi olamazmı
Yani sen birde gözünle bazı olaylar bizzat görsen kardeşim nasıl olacak
2 sene evvel evde salonda oturuyorum salon camları 7 sene evvel fıratpen yaptırdım evde doğalgaz sobası var yani camların önünde petek falan yok.sobanın yanında genelde bilgisayardayım tv falan fazla izlemem bilgisayar başında film izlerim salonun tam karşı çapraz köşe camda kışın kalın perde takarız o perdenin biri ellemesi lazım yada sallaması lazım yoksa zittin sene yerinden oynamaz.
Sonra bir ara gözüm takıldı perde köşe oynuyor üstte ne dedim evde hareket yok camlardan hava girmesi imkansız cam önünde petek yok.Birde ben bilgisayar başında 2-3 saat otururken perde oynarsa paranormal olay olur.
Lan dedim gene gelen oldu ise selam verin yavşaklar.
ses yok.
Neyse arada olur başka maceralarda varda.Aslında mesele iman itikadda bitiyor.İman itikad sağlamsa korku falan yaşamazsan onların diyeceği lan bu bizden manyak derler uzar giderler.
Gerçi sizinde başınıza gelirse temkinli olun derim.
3 sene evvel bir rüya gördüm rüyayı anlatmayım rüya yorumu kısa şu Cenabu Rabbül Alemin sana icazet verdi.Sana in cin sataşan olmayacak diye.Aslında güvence o.İşte öyle bir rüya görüp yorumuda aynen dediğim gibi olursa helede 5 vakit namaz helal haram gıybet dedikoduya dikkat edip yapmazsan birşey olmaz derim.
Allah Var Gam Yok.
.
Şeyh-ül Ekber Muyhiddin İbn’ül Arabi KS
|