Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
Bu tarif ettiğin/ettiğim bu sitede durugöru olarak bahsediliyormuş, henüz göz atmadım ama.
Bende ise rüya değil, gerçek yaşamda oluyor bu bende. bir insanın tavrına tepki olarak bazen ben ani, bir duaya bürünüyor um o an , diye zannederdim heb.
Ama artık durugöru olarak değerlendirdigimde ise bunu, ozaman bu aslen dua olsada ,o an için de bulunduğum şiddetli duygu/seziler beni kaplamasından dolayi-olduğunu görüyorum artık. Ve üstelik bu duygu ve sezimler (artık öyle gözüme görünüyor) her iki tarafa tecelli ediyormuş. Yani telepati gibi ben o şahıstan algılıyor ve oda benden sezinti alıyor gibi.
(Sen ise Evvelinen rüyada haberin alıyorsun yani. Durugöru nün bir çeşidi olsa derim belki sendekide.)
Ama bu görü öyle şiddetli beni sariyorki, o an birşeyler söylüyor ve görüyorum,ama o an/durugöru gittiğinde/bittiğinde herşeyi unutuyorum.
Ve üstelik tekrar o şahısla karşılaştığımda yine görüyorumki, durugörunun şiddeti o gördüğümü bana sanki beynime işlemiş.
Çünkü o bilinçsiz konuşmaların seneler geçse de tesellisi ne devam ediyor.
|
Abi nası desem bilemedim zaten yazdıklarım benim tecrübelerim değil bi arkadaşım anlattı bana ama oda rüyalarının içeriğinden bahsetmedi, üstü kapalı bir şekilde anlattı. Gördükleri gerçekleştiği için bundan sonrakileri değiştirebileceğine çok inanmıyor. Bazen anlık bi dejavu gibi geliyor bazılarıda aklında kalan şeyler. Benim dıger merakım acama cinler filan rüyalarıni kontrol edip sonrada gerçekleşmesi icin bir takım bir seyler yapabilir mi. Bahsederken birde gerçeklesmesini istemediğini söyledi tabi rahmani bir şeyse de hayır mı şer mi orasını Allah bilir.