Alıntı:
Mikaelson Nickli Üyeden Alıntı
Bizleri izlediklerini biliyoruz ama hayvani gida yemezsek bizim bedenimizde ne gibi bisey olusturuyor ki onlar bizi ziyarete geliyor?Enerjisel bir olay mı o yuzden mi dikkat cekeriz?
|
dostum 40 degil 100gün hayvansal gıda yemesende bişi olmaz merak etme veganlar hepten çarpılırdı ozaman hayvanasal hiç bişi tüketmiyor adamlar ömür boyu burdaki asıl mevzu şu riyazat 10 adımdan sadece 1tanesi bütün adımları tamamladıgın anda etkileşim başlar adımları atarken de bi yol gösterici mürşit lazm yolunda fener tutacak ışık olacak yoksa karanlıkta kaybolur gidersin bu işler birinin elinden tutmadan olmuyor çok nadir dir bir elin parmagını geçmez tek başına bu yola çıkıp başarılı olan bu riske girmektense birinden yardım alıp bu yola çıkmak daha mantıklı selametle ha hayvansal gıda yememek de vucuda ne etki ettirir dersen korku hissiyatında azalma olur cinsel arzularında azalma olur hayvan dan dna geçmemiş olur o hayvan ölürkenki korku dnası vucuduna geçmemiş olur nefsini daha rahat kontrol edebilirsin riyazatta en büyük mevzu protein kanı asidik yapıyor bu varlıklarda protein enerjisini çok seviyorlar ve bide korku seviyen riyazatla biraz aşşa çekildigi için herhangibi bi görüntü verdiklerinde daha az tedirgin olursun riyazatın önemi burda başlıyor bu yolda korkusuz ve birazda hakkani hüküm vermekte korkusuz olmak laızım bende biraz duygusallık var o yzden ben temkinliyim bu konularda bakalım ilerde herşey nasip kısmet