Alıntı:
Aslhnnn Nickli Üyeden Alıntı
@ NGB
Not:Bak bu gece bir rüya gördüm tek diyeceğim tüm adliyelerde bir olaylar oluyor ne olduğunu ben gördüm türkiye genelinde kesinlikle ileride bir boklar olacak derim.Gösteren öyle gösterdi.net.Ha rüyayıda açıklamam ama zaten ilerde haber olunca ben nerden aklıma girdi dersiniz.
Hocam yorumları okurken dikkatimi çekti, Adliye personeliyim, nasip olurda hala aktif olur isek direk konu açıp sizi etiketleyeceğim bilginiz olsun. (Yanlız hafiften bir tırsmadım diyemem, Rabbim rüyanızıda, devletimizin akıbetini de hayırlara çıkarsın inşallah)
|
Aklına kötü şey gelmesin.Geçen haber vardı hakimin birini görevden almışlar 500 milyon rüşvet istedi diye okudum mazot kaçakçılığı davası.
Zaten adliye personeli isen içerdeki olayları sen bizden iyi biliyorsundur.
Yani rüyadan benim anladığım adliyede mübaşir-katip değilde işte adliyenin asıl mihenk taşları arasında mevzular var birbirini çekememe diyelim.Görünen çekemeyen ne yapar bilgi toplar hazırlığını yapar hazırlık dosyasını oluşturur gün gelir biride kibriti çakar iş biter sonrada skandal patlar.
Millet ne oluyor lan diyip çekirdek alır izler.
Ha bunları ben yazdımsa mit ten falan bilgi almadım zaten onlar takip ediyordur kesin kimin ne bok yediğini biliyodurda rüyada birbirleri ile felaket derecede ağız dalaşı yapanlar vardı dediğim mihenk taşları arasında.Devlet cerahatı kedni patlatırmı orasını bilemem.Ama zannetmem.Sistem bayağı ters kköşe olur.