Alıntı:
Garibanadam Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun ellerinize sağlık musallat kapma inceliklerini anlattınız peki musallattan kurtulma inceliklerini de anlatabilir misiniz
|
Kardeş yapmaman gerekenleri yapmazsan yani yanlıştan dönersen doğru yoldasındır.
Yanlışın ilk anahtarı tövbedir.
2. anahtarı Namaz 5 vakit ve tam vaktinde
3. anahtarı haram ve şüphelilerden sakınma
4. Kalpten inanarak dua etme
5. Tam teslimiyet tefekkür
6. Allahın peygamberini sevme ve sısk sık salavat getirme
7. Anahtarı her boşlukta; otobüste, çalışırken, yürürken vs. zikir ( Ya Allahu )
8. Her yerde her zaman göründüğünü izlendiğini bilmek
9. Gözünün ve hayalinin alabildikleri ve daha nicelerinin Allahtan geldiğini bilmek şahadet etmek
10. Her davranışında Müslümanların bir örneği olduğun bilinci ile güleryüz, çevreye iyilik yapma, sadaka ve zekatta banka memuru hassasiyeti ile devam etme vs.
Şimdilik bunları yap. Kalpten yap. Allah deyince kalbin titresin. Her günahta içten likle pişman ol ve yaratıcıdan utan. En az cep telefonuna ayırdığın kadar tefekküre ayır, yıldızları ve gezegenleri yaratanın yüceliğine dal seni aqlıp götürsün.
Gözünden yaş gelerek Allaha yalvar beni affet ben kendine zulm eden zalimlerden oldum sen yüce bağışlayansın beni de bağışla de
Allahtan korkma Allahı sev. Allaha iyi kul olamamaktan kork, Allahın haramına dalmaktan kork, Peygamberinin sünnetine uymamaktan kork, Allahın emir ve yasaklarını hafife almaktan kork vs... liste uzaaar gider.
Eğerki Hala Musallat Yaşıyorsan Gel Kayseriye Sana Söz Senden çıkıp Bana Girmesi için yani seni kurtarmak için gerekirse ben kılıç kuşanır savaşırım...