Alıntı:
JustMention Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet Şanlı nam-ı diğer cahil savar.Ha birde cumhurbaşkanımızın avukatı olur.Aynı zamanda sosyolog ve sanayi politikaları uzmanı,izleyip izleyip gümbür gümbür geldiğimizi görün
1)Din Düşmanı Diamond Tema ve Japon Ümit Özdağ’ın Kaçışı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2)REPLİKA Ümit Özdağ! Kürtleri Yok saydı!
3)Ümit Özdağ Kimin Elemanısın? Burası Çok Önemli!
Sana gelince sanada sadece şunu bırakıyorum izle izle derdimiz neymiş anlarsın ümit özdağın izzet ikizi seni [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
siyasete bulasmis, oradan vekil adayi olmus kusinin sozlerinin hic bir önemi yoktur ..
bu tur videolar ile kisi yargılamak ve fikir sahibi olmak cok büyuk gaflettir
Alıntı:
JustMention Nickli Üyeden Alıntı
beni atatürk yerleştirmediği için bu topraklara yeni türkçeye alışamıyorum kusura bakmayın nede olsa Vahdettin Han'ın torunuyum bu arada yazında birsürü kelime hatası var noktalama işareti hatalarınıda geçtim bile, ''birak'' değil bırak olacak onun türkçesi bak belki seni atatürk yerleştirmiştir bu ülkeye ondan türkçeyi bilmiyosun sanırım
|
ben oguz hanin soyundanim,beni kimse bir yere yerlestirmedi, sana terbiyeli ol dedim
İmamı Şafi ra.
|