Sitede ara ara böyle konular açıyorsun.Haliyle rahatsızlık duyanlarda yazıyor.Kendince haklısın ben ne dersem o diyorsunda.
İşte o öyleymiş efendim bu böyleymiş efendim diyip ordan burdan okuduklarınla hareket edersen tek diyeceğim.Vebal ama sağlam vebal alırsın.
Alınan vebalda boynuna ilmek olarak dolanır mahşerdede önüne konur.Orda nasıl hesap verecem diye şimdiden düşünmeye başla.
Öncelikle Cenabu Rabbul Alemin senin basiret gözünü açsın.Amin.
Açtıktan sonrada neyin ne olduğunu anlamanı sağlasın.Özellikle diline ve çenene sahip olmayı nasip etsin.
Geçen haber vardı Mersinden tokat zileye Atatürk mevzusu yüzünden karısının çenesi durmamış birbirlerine hakaretler ve adres verilmiş yola çıkan adamın cenazesi eve döndü.
Kısaca başını yemiş yani anlayana.
Sosyal medyada ileri geri olayı sonra adres verme adamlar kahvede çay ısmarlamaz para için mersin tokat zile arası netten baktım 610 km yol yap hesap soracağız diye git 5 kişi adam çullan eşek sudan gelene kadar döv hakaret et oda eve gidip çifteyi alıp adamı öldürmüş 2 fişekle bunlar göt korkusuna kaçmış ve alo jandarma yapıp birazda göt korkusu geçince ortalık durunca geri dön adamın cenazesini ordan alıp savaş gazisi olarak mersine dönmüşler.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cenabu Rabbul Alemin senin basiret gözünü açarsa olacakları yazayım.
İlk önce 5 vakit namazını kıl denir çünkü namazın hesabı ağır sonra dini diğer ibadetleri olayları yap denir onlarıda yaptın sonrada helal-haram dikkat et denir onlarıda yaptın gıybet-dedikodu-iftira bunların olduğu yerden şeytanı görmüş gibi arkana bakmadan kaç denir.Ve sen asla gıybet-dedikodu-iftira yapma denir.
Onlarıda yaptın.En sonunda şu denir iyi oku hiç bir boka maydanoz olma denir sadece Allah CC sığın kulluk görevlerini yap kim ne yaparsa yapsın sadece izle karışma denir.Çünkü herkesin hesabını mahşerde tek tek soracağız denir.Yani burunlarından fitil fitil fitil getireceğiz diyorlar bilgin olsun.Şaka değil.
Bunları bilse idin inan alnın secdeden kalkmaz idi.Tabii basiret gözün açılacak olursa oda ayrı mevzu.
Üstte ne dedim işte boynuna atılan ilmik olursa orda sana deseler şunları demişsin niye dedin.
Kendini nasıl savunucan efendim ben nette araştırdım o öyle dedi buda böyle dedi bende bilmeden dolmuşa binmişim haberim yokmuş.KUL HAKKININ kralına girmiş isen vah haline derim.
Farz etki adam ölmeden evvel 3 kere istigfar etti ise olmaz ki oldu.Sende adam kafir münafık dersen iş sakatın sakatı.
Ölenin imanlı imansız gittiğini kimse bilmez bilemez.Onu ancak Allah CC bilir.
Kabir olaylarını hiç araştırdınmı yada okudunmu işte münker nekiri gönderirken zaten onlar hazır kıta geliyor.
İşte soruyor
soru 1 Rabbin kim
-Allah CC izin verirse o an rabbim Allah der kişi.
Allah CC izin vermezse zaten ölenin sıçtığını resmidir.Kafaya gürz var deniyor yersin 7 kar toprağa gömülürsün.
Anlatmak istediğim işte o sekkarat hali denen olayda şeytan senelerce namaz kılanı bile takla attırır diyorlar.
Hal böyle olunca birde burada bilip bilmeden şu kafir şu münafık dersen ileri geri ona buna iftira atıp gıybet-dedikodu edip bilmeden yalan yanlış yazıp çizip dolduruşa gelip üstüne benden ala müslüman yok diyorsan sen bilirsin diyorum.
Bu tip yaşarsan ölüm anında şeytan musallat olma olasılığı yüksek bilgin olsun.
Yada üstte dediğim gibi hiç bir boka maydanoz olmadan yaşarsan Allah Var görüyor bunların şerrinden Allah CC sığınıyorum diyip ne haliniz varsa görün dersen.Ben kimimki sadece Allah CC basit bir kuluyum size gücüm yetmez dersen.
Zaten sizin gibi azgınların yani azanın hakkından ancak Ya Kahhar olan gelir azıtır ve belasını verir ölürkende imanını alır.Olay biter.
Ahirette karşındaki alacaklı iftira ve gıybetten diyelim genelde hep ölenleri yazıyorsun açtığın konularda onlarda zaten ölü nasıl cevap verecek ancak ahirette karşılacan bunuda akıl et. Hadi adamda ahirette seni bekleyen tam nato mermer kafa ise nuh der peygamber demez ise yani hakkımı helal etmiyorum derse.Kaldın ARAFTA.
Araf ne bir araştır derim.
Diyeceklerim bu kadar.Ha ister oku anla istersen kulak ardı et.Ama işte kul hakkı olayına dikkat et.Açtığın konuların derinine inip detaylı düşünsen kişisel kul hakkına giriyorsun derim.Görünen bu.
Yani onu bunu şunu bırak derim sadece kendine bak.Ben Allah CC nasıl kul olurum.
Kendimi nasıl kurtarırda Salih kullardan olurum derdine düş.Selametle.
|