Mrb,
siz göz perde kalktı demişsiniz üç sene olmuş. Merak ettim bende bazı algılarlar la başbaşa idim, musallatin otuz senesi zarfında. Ve son olarak temizledi hocam.
Biraz tarif edeyim bu irtibat ta olup bitenleri, belki aynısını yasadiysaniz , nasil bir perde bu?
bu perdenin kalkması ni şimdi bu cinler mi zorladı vebu perde artık heb böyle açık duracak mı, bilmek istedim. Sizin yaşadığınız üç sene olmuş nasıl bir gelişme var neler oldu daha?
Benim o irtibat tamamen sustu, çünkü hoca hebsini aldı temizledi. Yinede o irtibatı merak ederim bugünlerde. İki ay evvel idi o yakaza hallerim.
İşte son 4.-6.' aylar içerisinde bu sitede bir paylaşım da arkadaş bı fikir paylastiydi, ben de denedim ve becerdim.
Yani bu musallat olan cinler ile konuşmayı becerdiydim, temizlikten evvel.
Yakaza halinde düşünceler içerisinde görüştüm, Heb geçmişte yaşadıklarım canlandı gözümün önünde ve duygu sezimlerim düşüncelerim üzere bu iyice hatırlayabildigim hatıranın değiştigini ve senaryo oluştuğunu gördüm yaşadım sanki o yakaza esnasında. Ama baya duygularımda izdirab çektim/çektirdiler cinler bana.
Ayreten direk düpedüz hitab ederek iç sesimle onlar ile konuşuyordum az biraz.
Üstelik iki cin idiler, biri derinlikte diğeri aramızda. Derindeki aradaki cine yansitarak onu konusturuyordu.
Sonra o derindeki in düşünür sesini de duydum ayet ettim.
Biraz ilerleme oldu, bende tuttum o aradaki cine yansıtma yaptım, onu derindekine konuşturdum. Daha sonra aradaki bunu anladı ve oda yansitma yapmaya başladı ve irtibat epey zorlaştı haylin, kim kime hitaben ne demek ister Heb karıştı ortada ifade kalmadı.
Şimdi bu perdeyi ben açtım imi, yok sadece cinlerin verdiği evham vesvese den öte birşey değil idi, desem belki daha doğru olcak
Siz ne dersiniz? Yahut yaşayan arkadaşlar biraz paylaşsaniz lütfen.