Alıntı:
Bir garip21 Nickli Üyeden Alıntı
Ben Cesur olduklarini korkmadan konustuklarini dusunuyorum sizin gorusleriniz nelerdir katilmadim gorusleri var AMA halis bayuncuk bi videosunda oy Vermek sirktir diyordu musluman oy vermese ateist oy verecek ateistmi Bizi yonetsin gerci bizim muslumanlar Cuma yea gidene evliya gibi baktiklari icin bu haldeyiz Cumaya Giden hirzis yokmus gibi siz ne dusunuyorsunuz
|
Halis bayuncuk vahabidir. Diğeride sıkıntılı biri. İkiside dinlenmez. İy kullanmak şirk değildir aksine zarurettir. Nasıl ki çölde susuzluktan ölme aşamasına gelen birinin yaşayacak kadar içmesi caiz olursa bu kadar kâfir İslam düşmanı varken oy kullanmakta caiz olur. İkiside bozuk insan ve ehli sünnet değil uzak dur ikisindende. Ben seni Allah rızası için uyardım uyup uymamak sana kalmış. o halis bayuncuk bu devletin askerine de kâfir diyor, haşa Allah semadadır diyor, Resulullah'ı sallallahu aleyhi vesselemi aracı yapmak ile lat putunu aracı yapmanın aynı şeyler olduğunu söyledi haşa! Bu tür saçma sapan abuk subuk konuşan biri elbette sapıtmış bir bidat ehlidir.