Alıntı:
Packet Nickli Üyeden Alıntı
O arkadaş üveys zikrinde olan sayılarda başka bir zikri aynı sayıda bir hafta okursa yine gelip giden olur bunun üveys zikri ile alakası yok
|
Bu konuda bir fikrim yok tertip bizim Nakşibendi tarikatının giriş dersinden de pek farkı yok ;
100 istiğfar, fatiha, ihlas suresi, felak ve nas sonra Resulu ekreme, Ebu bekire, Mevlana ve Ali haydar el Ahıshavi hediye sonra rabıta kısmı ve 5000 Allah her yüzde la ilahe illallah Muhammeddün resulullah ilahi ente maksudi ve rızake matlubi, bizim nakşibendilik giriş dersi böyle halvetiye üveys tertibine daha yakın salavat sayısında fark var diye biliyorum yanlış biliyorsam halveti bir arkadaşımız beni düzeltsin çünkü ben onlar kadar iyi bilemem . Ama yazdığım gibi zahirde üveys zikri tertibinde bir sıkıntı görünmüyr olsa bu konuda ilmimiz olmadığı için işin batıni boyutunu bilmek . Yalnız 2010lu yıllarda bir karı koca ile tanışmıştım iranda bir tarikata mensup idiler ne yapıyorsunuz dedim bana o zaman şeylerinin onlara bir rakam verdiğini farzı mahal 2302302 bu rakamı zikrederek mürşitlerinin kanalına bağlandıklarını ve acayip haller yaşadıklarını söylemişlerdi. Şimdi bu tabi tamamen farklı bir durum ama baştada dediğim gibi konuyu ancak bu konuda ilim sahibi biri aydınlatabilir.
Alıntı:
Severuz Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuda bir fikrim yok tertip bizim Nakşibendi tarikatının giriş dersinden de pek farkı yok ;
100 istiğfar, fatiha, ihlas suresi, felak ve nas sonra Resulu ekreme, Ebu bekire, Mevlana ve Ali haydar el Ahıshavi hediye sonra rabıta kısmı ve 5000 Allah her yüzde la ilahe illallah Muhammeddün resulullah ilahi ente maksudi ve rızake matlubi, bizim nakşibendilik giriş dersi böyle halvetiye üveys tertibine daha yakın salavat sayısında fark var diye biliyorum yanlış biliyorsam halveti bir arkadaşımız beni düzeltsin çünkü ben onlar kadar iyi bilemem . Ama yazdığım gibi zahirde üveys zikri tertibinde bir sıkıntı görünmüyr olsa bu konuda ilmimiz olmadığı için işin batıni boyutunu bilmek . Yalnız 2010lu yıllarda bir karı koca ile tanışmıştım iranda bir tarikata mensup idiler ne yapıyorsunuz dedim bana o zaman şeylerinin onlara bir rakam verdiğini farzı mahal 2302302 bu rakamı zikrederek mürşitlerinin kanalına bağlandıklarını ve acayip haller yaşadıklarını söylemişlerdi. Şimdi bu tabi tamamen farklı bir durum ama baştada dediğim gibi konuyu ancak bu konuda ilim sahibi biri aydınlatabilir.
|
100 istiğfar, fatiha, ihlas suresi, felak ve nas sonra Resulu ekreme, Ebu bekire, Mevlana ve Ali haydar el Ahıshavi hediye sonra rabıta kısmı ve 5000 Allah her yüzde la ilahe illallah Muhammeddün resulullah ilahi ente maksudi ve rızake matlubi, bizim nakşibendilik giriş dersi böyle halvetiye, üveys tertibine daha yakın yalnız salavat sayısında fark var diye biliyorum yanlış biliyorsam halveti bir arkadaşımız beni düzeltsin çünkü ben onlar kadar iyi bilemem . Ama yazdığım gibi zahirde üveys zikri tertibinde bir sıkıntı görünmüyor olsada bu konuda ilmimiz olmadığı için işin batıni boyutunu bilmek zor . Yalnız 2010lu yıllarda bir karı koca ile tanışmıştım iranda bir tarikata mensup idiler ne yapıyorsunuz dedim bana o zaman şeylerinin onlara bir rakam verdiğini farzı mahal 2302302 bu rakamı zikrederek mürşitlerinin kanalına bağlandıklarını ve acayip haller yaşadıklarını söylemişlerdi. Şimdi bu tabi tamamen farklı bir durum ama başta da dediğim gibi konuyu ancak bu konuda ilim sahibi biri aydınlatabilir.