Alıntı:
Packet Nickli Üyeden Alıntı
...............
|
Arkadaşlar üveys zikrini 3 gün icra ettim hiç bir sıkıntı yaşamadım yalnız devam edemedim nasip olmadı . Sağda solda çeşitli musallat olayları yaşandığına dair paylaşımlar ve videolar var bu tertiple ilgili bizde kalan bir akrabam 1 haftadır bu zikri yapıyordu zaten bana o söylemişti. Bende yalnız yapmasın diye koruma içgüdüsüyle bende yapayım bir sıkıntı olursa uyarayım diye düşünmüştüm . Dün kendisi yine bu zikri yaptıktan sonra evin içerisinde hızlıca hareket eden siyah varlıklar görülmeye başlandı normalde hızlıca bir gölge hareket etti şeklinde görürsünüz kafanızı o yöne çevirmeden geçerler ancak bunlar aheste aheste geziyorlar . Birde yakınımın saçını yoldular bardaklar durduğu yerde patladı. Dün sabaha kadar evi bunlardan temizleyip sabah namazından sonra yatmıştım . Sanırım arada saklanıp kaçan olmuş çünkü 3-4 kez gelip beni dürtüp uyandırdılar . Direk görebilsem o kaçanlarıda halledecem ama elhamdülillah şu an asayiş berkemal . Vel hasıl kelam bu üveyz zikri tertibinden zahirde hiç bir sıkıntı olmasa da batın da bir takım sıkıntılar olma ihtimali var gibi hissediyorum şu an itibari ile . illede okuyacakların dikkatli olmasında fayda var .