Bulunduğunuz ortamları degistirmek belki iyi gelebilir
Kömür tasiyanla arkadaş olana kömür misk tasiyanla arkadaş olana misk bulaşır buyuruyor.
Bı de aklımızı küçük görmek Rabbimiz dediyse vardır bı bildigi demek lazım. İşin iç yüzünü araştırıp öğrenecegi de tabi.
Bende sizin gibi Kur'an'ın turkcesini ilk okuduğumda hiçbir şey anlamadim ve çok korktum demiştim. Bu iki düşünce oluştu bende
Biz bu kuranda her şeyi sayıp döktük ayetini okuyunca kuran şu kalınlıkta bir kitap ve tekrarlardan oluşuyor dünya da ise onca şey var nasıl her şey bu kitapta olabilir diye düşünmüştüm. Zamanla anladım ki her şey ama her şey Kuran'da var. Gücünüz yeterse bu ayetin benzerini getirin ayetini okuyunca ne var ki bunda neden benzeri söylemesin diye düşünmüştüm. Ama hayır Kur'an'ın her harfi sırlarla dolu aynısı getirilemez
Ben dinimden şüpheye dusmedim ama sizin aklınıza gelen sorular benimde aklıma geldi. Zamanla Allah ogrenmemi anlamami sağladı hamdolsun
Sağlam bir tövbe haramlardan uzak durmaya çalışmak dini sohbetler dinlemek belki kendinizi bulmanıza yardım eder
Siz adım atarsanız Allah elinizden tutar zaten
Sizde ışık gördüm ben her seyin farkındasınız sadece biraz desteğe ihtiyacınız var
Ben 17 yaşında namaza başladım 24 yaşında önceki kildiklarimin namaz olmadığını anladım. Hala dosdogru kilamiyorum ama eskiye göre iyi elhamdülillah etkisini fark ediyorum
Kendimizi düzelttik mi ibadetlerimiz düzeliyor ibadetlerimiz duzeldimi biz düzeliyoruz
|